Thursday, April 19, 2012

Kom till oss och få veta mer om au pair!

Posted on November 28, 2011 at 5:20 AM

Sugen på att resa till USA? Redo för ditt livs äventyr?
Välkommen till oss för att få veta mer om Cultural Care Au Pair, EF high School Year och EF Språkresor!
Kom och lär dig mer om de olika programmen och möjligheterna som finns just för Dig!
Välkommen till oss på Strandvägen 13 B den 29 november kl 17.30!

Erik
Mitt namn är Erik och jag åkte som au pair till New York i februari 2008. Jag hade tagit studenten året innan och kände att det var en perfekt tid att ge sig ut i världen och jobba. Som au pair tog jag hand om två killar, Graham 12 och Alex 14. Jag skjutsade dem till skolan och alla fritidsaktiviteter, lagade mat och hjälpte dem med läxorna. Med tiden fick jag och killarna väldigt bra kontakt och idag känns det som att man har två extra syskon borta i USA.

USA är ett fascinerande land och jag försökte uppleva så mycket som möjligt när jag var där. Åka på bilresa i Californien och Florida och besöka Niagara fallen är bara några av resmålen.18 månader som au pair i USA har lärt mig otroligt mycket. Man utvecklas otroligt mycket, blir mer självständig och lär sig ta mycket ansvar. Att man också får det engelsa språket är bara en bonus. Jag kan varmt rekommendera er att ta chansen att åka iväg som au pair.
Emilia
Mina au pair-år var den roligaste och mest utvecklande tiden i mitt liv! Att komma till ett helt nytt land, med en ny kultur, nya människor och en ny familj var spännande och läskigt på samma gång. Jag bodde hos min värdfamilj ute på Long Island i New York och bestod av två typiskt amerikanska (otroligt "outgoing") föräldrar och två pojkar, som var ett och tre år gamla när jag kom dit. Jag blev snabbt en del av familjen, och de ser mig ännu idag som en bonussyster.
Gör som mig - Ta chansen att få vara med om ditt livs äventyr!