Tuesday, September 18, 2012

Välkommen Nina!

Hej!


Mitt namn är Nina och jag har precis börjat arbeta på Cultural Care Au Pair. För lite mer än fem år sedan satt jag själv på flygplanet mot au pair skolan i New York förväntansfull på vad USA och au pair-livet skulle erbjuda. Det jag inte visste då var att jag ett år senare skulle återvända till Sverige med ett betydligt större bagage men även med en känsla av stolthet och nöjdhet över mig själv att jag fullföljt mitt år. Det fanns även en känsla av ledsamhet att behöva lämna mitt liv i USA och min amerikanska värdfamilj.

Jag bodde i en förort utanför Boston och tog hand om en pojke som var 3 år gammal. Mina värdföräldrar arbetade båda heltid så mina dagar spenderades med pojken i lekparken, på fotbollsträningen, på museum och i trädgården med grannbarnen. På helgerna fick jag uppleva alla shopping mall och storstaden Boston med mina au pair-vänner som bodde i mitt område. Det blev en vardag i USA samtidigt som jag fick möjlighet på min semester att upptäcka USA såsom New York, Los Angeles, Las Vegas, Washington DC och Houston.

Mitt år var fantastiskt år och än idag tänker jag tillbaka på alla upplevelser jag fick vara med om. Jag har varit och hälsat på min familj en gång och planerar att resa över snart igen. Jag hoppas alla som funderar på att åka iväg tar chansen att åka för att det kommer bli ett oförglömligt år på många sätt. Har ni frågor eller funderingar om att åka iväg som Au Pair är ni välkomna att kontakta mig.

/Nina