Friday, April 12, 2013

En bit av Sverige

Hej!

Jag har precis fått en ny lägenhet och det känns som att jag har varit på bygg- och möbelvaruhus varje helg sedan jag flyttade in. Det är så kul att pyssla ihop mitt nya hem.

När jag gick på Ikea i helgen mindes jag när jag strosade runt på Ikea i USA. Jag och mina svenska kompisar var flitiga besökare och vi åkte dit en del bara för att suga upp atmosfären. När vi gick genom varuhuset satte vi oss ofta i de inredda rummen och pekade ut vilka lampor och möbler vi hade hemma hos oss i Sverige. Känslan var nästa som att befinna sig hemma i sitt eget vardagsrum. Det var många gånger som vi bara åkte dit en kväll för att äta köttbullar med lingonsylt. Det var ibland bara det vi behövde om hemlängtan kom över en, en smak av hemma och sedan var jag igång igen fokus på att ta vara på tiden i USA.

I helgen när jag var på Ikea mindes jag tillbaka på den tiden då jag var i USA och kan nu längta tillbaka dit. Ta vara på tiden i USA för vipps, kommer du vara hemma igen och längta tillbaka till stunderna på Starbucks eller din favorit matkedja.

Ha det bäst utan protest!

Caroline